Rondleidingen en workshops

IMG_3248

Een groot deel van de lol die Jolanda en Geert-Peter uit de paddenstoelen halen, is het delen ervan. Dus wil je meer weten over paddenstoelen en het kweken van paddenstoelen? Kom dan langs bij Paddestoelenrijk voor een rondleiding. Je krijgt een kijkje in de keuken en je kunt direct de ingrediënten halen voor het avondeten. Ook liggen er recepten klaar voor wat culinaire inspiratie.


Een rondleiding of workshop?

Dat kan, wij doen rondleidingen op afspraak. En goed om te weten: neem contact op voor de mogelijkheden voor het volgen van een workshop over paddenstoelen.

Vanaf: 10 personen

Duur: +/- 2 uur

Inclusief: koffie, cake en het goedaardige ‘paddenstoelenvirus’

Let op: paddenstoelen houden van een vochtige omgeving. Tijdens de rondleiding kom je daarom vaak water tegen. Draag schoenen die daar tegen kunnen.

Reserveren: Bel 06-20575178 of stuur een mail naar info@paddestoelenrijk.nl


Scholen

Voor scholieren is Paddestoelenrijk een ideale plek om meer te leren over de groei en variatie van schimmels. Een rondleiding is ook een kijkje in de keuken bij een bedrijf dat lokaal en biologisch produceert. Dit maakt Paddestoelenrijk erg geschikt voor een practicum biologie, of een hands-on economie-les.


Neem gelijk avondeten mee

Weet je nog niet wat je wilt eten na de rondleiding? Dan kan je na je bezoek aan Paddestoelenrijk verschillende soorten paddestoelen kopen. We hebben recepten klaarliggen voor wat culinaire inspiratie.

IMG_3325

 

© Copyright Paddestoelenrijk 2024     |     Website door Like2movit