Wie zijn wij

“Paddenstoelen zijn altijd interessant”

Geert-Peter en Jolanda zijn de samen drijvende kracht achter Paddestoelenrijk. Ze delen al 30 jaar hun leven met elkaar, net als hun passie voor speciale paddenstoelen.

geert-peter-jolanda

Geert-Peter

Toen Geert-Peter 10 jaar was, plukte hij al champignons op de kwekerijen van zijn ooms. Daar werd hij besmet met het paddenstoelenvirus.

 

Gelukkig is het een goedaardige ziekte, waar Geert-Peter graag anderen mee besmet. In de kwekerij is hij de teler die experimenteert met exotische zwammen. Hij is ook de bevlogen spreker, die bezoekers alle ins en outs kan vertellen over het kweken van de unieke paddenstoelen.

 

Jolanda

Vanaf haar 21e runt Jolanda samen met Geert-Peter het bedrijf en ook haar ogen lichten op bij het zien van interessante nieuwe soorten paddenstoelen.

Jolanda weet precies hoe de verschillende soorten smaken en wil je met veel plezier uitleggen hoe je er de lekkerste gerechten mee kan maken.

Jolanda springt bij waar nodig en is in de breedste zin van het woord verantwoordelijk voor het administratieve gedeelte van het bedrijf. Van het maken van de orders tot de betalingen, maar vooral ook het vele contact met de klanten.

© Copyright Paddestoelenrijk 2024     |     Website door Like2movit